Raptor 800

Som verdens ledende med bioklipp teknologi ble Raptor 800 spesielt utviklet for de hardeste jobbene innen landskapspleie, stubbefresing og kultiveringsoppgaver i profesjonelle plantasjer og skogbruk. Raptor 800 er den perfekte kombinasjonen av kraft og funksjon. Ned til minste detalj, alt har blitt designet for pålitelighet, enkel service og høy effektivitet.

Komfort og sikkerhet

Førerkomfort er nøkkelen til produktivitet og førerhuset på Raptor 800 gjør dagene mindre slitsomme. Med store vinduer, ryggekamera og utformingen av førerhuset gir utmerket oversikt over det arbeidet som skal utføres. Alle betjeningshendler er ergonomisk riktig plassert.

Understellet

Den nyutviklede understellet gir økt førerkomfort og garanterer minimal vibrasjon i maskinen, spesielt ved høyere hastigheter. Understellets geometri tilbyr en eksepsjonell selvrensende effekt og kan kjøres i vann opp til 50 cm. Med stor belteflate har maskinen et lavt marktrykk.

Produktivitet

Aggregatet er forbundet med den beltegående traktoren gjennom et spesielt 4-punkts oppheng og er drevet av kraftige belter. Med dette patenterte drivsystemet, kan aggregatet heves ekstremt høyt selv under full belastning. Dette systemet er en optimal løsning i enhver arbeidssituasjon.

Ytelse

Den høye ytelsen, elektronisk styrt 6 sylindret Caterpillar turbodiesel motor med en effekt på 470 kW (630 HK) utvikler sitt maksimale dreiemoment på 2769 Nm allerede ved 1400 rpm. Motoren har lave utslipp, og har overbevisende lavt dieselforbruk. En stor dieseltank garanterer 18 timers kontinuerlig arbeid under full belastning.

Tekniske spesifikasjoner

Motoreffekt: 630 HK
Motor modell: Caterpillar C18, Turbodiesel
Maks. kjørehastighet: 7,5 km / t
Bredde standard stålbelter: 600 mm /
Marktrykk (inkl. aggregat): ca. 0,43 kg / cm2 /
Maks stigning: opp/ned 45 °, sidehelling 30 °
Totalvekt (med aggregat): 20,750 kg (26.000 kg)
Maskin lengde: 7.350 mm
Total høyde: 3.200 mm
Total bredde (med aggregat): 2.780 mm

pdfLast ned brosjyre5.18 MB