Referanser

Rennebu med nyeste Husky

Gleden er stor på Rennebu i dag hvor nyeste Husky er på plass og kan skilte med samme maskin som naboen Rindal fikk levert rett før Jul. Så her blir det flotte skiløyper i området. Läs mer...

Nye Husky til Skiforeningen

Da var turen kommet til Skiforeningen i Oslo hvor nyeste prinoth Husky er på plass på Kleivstua og løypebas  Kjell Berg gleder seg. Da er det bare snøen som lar vente på seg.
Läs mer...

Flagget til topps på Ustaoset

Da har Foreningen til Ustaoset Vel fått det nye eksemplaret av Prinoth Husky og flagget går da til topps. En svært fornøyd Jan Holden gleder seg til å ta den i bruk. Vi takker for tilliten nok en gang og vi ønsker dem lykke til med årets løyper på Ustaoset. Her blir det flotte løyper til skarven!
Läs mer...

Hedmarken turistløyper med ny Husky

Og vi følger opp med flere leveringer av Nye Husky og her er det Hedmarken Turistløyper som får gliset sitt. En trofast Prinoth kunde hvor dette er 3 Huskyen som får æren av å lage løyper på Hedmarken. Her med primus motor og kjører Helge Kartomten. Läs mer...

Strandbygda IL og Vest Torpa med Nye Husky

Først ut i år ble levering til Strandbygda IL med en riktig fornøyd Magne Kolstad i spissen. Og like etterpå en særdeles fornøyd Terje Ulsakerhaugen på VestTorpa som inntar det nye gliset. Vi gratulerer!
I de neste ukene blir det travelt for vår mann Ingolf Riseng hvor mange maskiner skal ut i det ganske land.
Vi gleder oss og ønsker snøen velkommen og ser frem til mang et flott skispor!
Läs mer...

Ny Bison X til Norefjell

Vi gratulerer Norefjell Skisenter med nyervervelsen; en smidig parkspesialist Prinoth Bison X. Den skal i tillegg brukes i løypekjøring og har muligheter for lett avtakbart sporutstyr. Vi takker for leveringen og håper det blir et fantastisk redskap både i terrengparken og løypa.

Läs mer...

Panther T12 dumper

Vi gratulerer TAUBANETEKNIKK  AS  med kjøp av ny Prinoth Panther T12 dumper. Dette er den første av denne størrelse Panther solgt i Europa og tilbakemeldingene er udelt positive. Dumperen går etter forventningene. Den brukes til utkjøring av masse og utstyr til nytt snøproduksjonsanlegg i Hafjell alpinsenter. Det nye inntaket av vann med pumpestasjoner og legging av flere kilometer med rørledning i myrområder krever maskin med god bæreevne og lavt marktrykk. Her viser Panther T12 seg uovertruffen til jobben.  Ved maks lasteevne, 12 tonn, har dumperen et marktrykk på kun 415g/cm2. Vi ønsker Taubaneteknikk as lykke til med sin nye Prinoth Panther. Läs mer...

Tyin Filefjell

 

Lillehammer først med Tier 4f Husky

Läs mer...På plass i Lillehammer - verdens råeste miljøvennlig løypemaskin med Tier 4f motor. Se artikkel i dagens GD. Dette er første maskin i en førserie som skal erstatte dagens Prinoth Husky med helt ny hyttedesign og ny miljøvennlig motorkraft. En maskin som først vil være i ordinært salg i 2015.  Her høytidlig overrekkelse med Lillehammers ordfører Espen Granberg Johnsen og Olympiaparkens  arenasjef Lars Nes. Vi gratulerer og takker for tilliten. Vi ønsker dem lykke til nå når World Cup sirkuset inntar Birkebiner Skistadion og flere Prinother skal sørge for at løypene blir en suksess!